OSUVA rifle scope

Two Shooting Ranges
in the heart of Helsinki

Osuva on Suomen johtava sisäampumaratapalveluja ja ampuma-asekoulutusta tarjoava yritys. Avattuamme ovet vuonna 2000 olemme opastaneet yli kahtakymmentätuhatta uutta ampujaa ampumaharrastuksen pariin ja järjestäneet tuhansia ryhmätilaisuuksia sekä koulutuksia.

Introductory session

69€ / ampuja

Private events

95€ / Ampuja

Gift Card

Anna lahjaksi unohtumaton elämys! Täydellinen lahja synttärisankarille, hääparille, inttiin lähtijälle, isälle, äidille tai ihan muuten vaan!

Shooting ranges

Osuvan ratavuoroille voi varata ajan kun on käynyt perehdytyksen, eli tutustumiskäynnin. Vuorot alkavat tasatunnein ja ovat pääasiassa 50 minuutin pituisia. Tarjoamme kolmenlaisia ratavuoroja: Vapaavuoro, valvottuvuoro ja valmennusvuoro.

Membership

Ei tarvitse olla jäsen ampuakseen Osuvalla, mutta mikäli rataa käyttää usein, se kannattaa. Jäseneksi voi liittyä vaikkapa ensimmäisellä kerralla radalla käydessään tai täyttämällä ja lähettämällä meille (sähköpostilla tai postilla) jäsenhakemuksen.

Private events

Oletko järjestämässä firman illanistujaisia tai kaverin polttareita? Haluaisitteko ampua kaikessa rauhassa omalla porukalla? Järjestyy. Ampuminen on varmasti erilainen tapa aloittaa illanvietto ja positiivinen elämys joka muistetaan pitkään.