Shooting with your own crew?

Oletko järjestämässä firman illanistujaisia tai kaverin polttareita? Haluaisitteko ampua kaikessa rauhassa omalla porukalla? Tämä Järjestyy! Ampuminen on varmasti erilainen tapa aloittaa illanvietto ja positiivinen elämys joka muistetaan pitkään.

Suomen kokeneimmat kouluttajat

Osuvalla työskentelevät Suomen kokeneimmat kouluttajat, jotka vastaavat turvallisuudesta ja ovat aina paikalla neuvomassa ampumiseen ja aseisiin liittyvissä asioissa. Vaikka kouluttajamme suhtautuvat turvallisuusasioihin vakavasti, ovat he rentoja ja helposti lähestyttäviä. Meillä käyvät kaikenikäiset miehet ja naiset kaikilta elämän aloilta, joten rohkeasti mukaan!

Yksinomaan teille!

Yksityistilaisuuksissa ratamme ja kouluttajamme ovat varattuja pelkästään teidän ryhmän käyttöön. Yksityistilaisuudet sopivat 3-21 hengen ryhmille ja niiden kesto on osallistujamäärästä riippuen 1,5 – 2,5 tuntia. Voimme toki ottaa vastaan myös isompia ryhmiä, mutta koska radalle mahtuu kerrallaan seitsemän tai kahdeksan ampujaa, voivat odotusajat venähtää pitkiksi.

Turvallisuus ennen kaikkea. Tilaisuus alkaa perehdytyksellä aseen toimintaan, turvasääntöihin ja ammunnan perusteisiin. Perehdytys järjestyy suomeksi tai englanniksi. Perehdytyksen jälkeen siirrytään radalle, jossa kaksi kouluttajaa opastavat teille turvallisen ja oikeaoppisen ampumatekniikan. Kouluttajat myös perehdyttävät teidät eri aseisiin ja niiden historiaan.

HUOM!

Koska koko rata ja kaksi kouluttajaa on varattu teidän ryhmänne käyttöön, on yksityistilaisuuksien minimiveloitus 600 € ja sunnuntaisin 750 €.

SILVER

Pienoispistoolit

Palveluaseet

109€

/ampuja

  • Pienoispistoolien lisäksi tämä vaihtoehto tarjoaa ryhmänne käyttöön laajan valikoiman yleisimpiä 9mm palvelusaseita. Jokaisen sarjan jälkeen pääsette valitsemaan uuden aseen, joten tämä on hyvä tapa hakea tuntumaa erilaisiin aseisiin.

GOLD

Koko käsiasevalikoima

139€

/ampuja

  • Suosituin vaihtoehtomme tarjoaa käyttöönne koko asevalikoimamme. Pääsette kokeilemaan erilaisia pistooleita ja revolvereita pienoispistooleista aina hurjiin .44- Magnum kaliiberisiin aseisiin. Käymme radalla ennen ampumista läpi aseiden ominaisuuksia ja historiaa, sekä missä elokuvissa tai TV-sarjoissa ja kenen kädessä niitä on nähty.

Kaipaatteeko pitempää tilaisuutta tai muutakin tekemistä ampumisen lisäksi? Miltä kuulostaisi aloittaa ampumalla koko asevalikoimallamme Tähtitorninvuoren sisäampumaradalla ja siitä siirtyä yläkertaan Helaxen tiloihin heittämään kirvestä sekä nauttimaan aikuisvirvokkeita?

DOUBLE TROUBLE

Koko käsiasevalikoima

Kirveenheitto

159€

/ampuja

  • Double Trouble -tilaisuus on käytännössä Gold -yksityistilaisuus yhdistettynä Tähtitorninvuoren ampumaradan yhteydessä sijaitsevan sisaryrityksemme Helaxen kirveenheittosessioon. Osuvalla vietetään puolisentoista tuntia, jonka jälkeen siirrytään yläkertaan heittämään kirveitä tunniksi. Myös Helaxella käydään läpi lyhyt perehdytys, jonka jälkeen pääsee treenaamaan heittoja. Kun kirveet alkavat tarttumaan tauluun, haastetaan ryhmäänne leikkimielisillä kilpailuill

Järjestämme vuosittain satoja yksityistilaisuuksia ja asiakkaamme ovat olleet meihin erittäin tyytyväisiä. Soita ja kysy lisää!

Paina varausta tehdessä mieleen, kummalle radalle olet tulossa!